Yapı Kredi Kart Taşıma Nedir?

Yapı Kredi bankası hakkında internette bilgi bulunmayan ilginç terimler hakkında makaleleri sizlere sunmuştuk. Bu makalemizde ise Yapı Kredi kart taşıma hakkında çok kısa bilgi vermeye çalışacağız. Konu hakkında araştırma yaptığımızda bu konuda şikayet sitelerinde bulunan konulara denk geldik. Zaten sizin se muhtemelen sizin de bunu merak etme sebebiniz bundan dolayı.

Yapı Kredi kart taşıma demek, sizin adınıza bir kredi veya banka kartının basıldığını ve size teslim edilmek üzere yola çıktığını ifade etmektedir. Şu anki bilgilerimize göre PTT ile taşıma yapılmaktadır. Eğer bu kart bilginizin harici yola çıktıysa, aktif edip kullanmaya başlamadıktan sonra dert etmenize gerek yoktur.

Kartın iptali için 444 0 444 numaralı Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aramanız mümkün olacaktır. Bazen bankalar kredi durumunuza istinaden bir limit belirleyerek size kart gönderebilmektedirler. Ancak taşımada bulunan şeyin kart olduğuna emin olmakta fayda var. Bankadan sizin adınıza bir evrak geliyor olabilir.

Similar Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir